Bądź lokalną częścią globalnej zmiany

Zobacz jak wielu ambasadorów wspiera polską odsłonę kampanii #ChefsForChange. Dołącz do społeczności i wspólnie z nami twórz bardziej roślinny system żywnościowy w Polsce i na całym świecie

Nasi ambasadorzy

zdjęcie Ernest Jagodziński restauracja Autentyk
Ernest Jagodziński
Autentyk , Poznań
Krzysztof Konieczny
Osteria Fino , Gdynia
Maja Wirowska
No Problem, Warszawa
Dariusz Jatczak
Bagatela w Hotel KolumnaPark, Łódź
Koło Gospodyń Wiejskich MAK
Młode Aktywne Kreatywne, Brzóze
Jakub Mołda
, Kopenhaga, Dania

Instagram

Roślinny Przewodnik Cukierniczy

Narzędzie, które od podstaw wyjaśnia roślinne cukiernictwo. Znajdziecie w nim porady oraz substytuty różnych “standardowych” składników cukierniczych, triki, przepisy stworzone przez polskich szefów i szefowe kuchni – ambasadorów i ambasadorki projektu Chefs for Change.