Materiały dla mediów

Logotypy
pdf, ai
Pobierz
Zdjęcia
jpg
Pobierz
Dane
pdf
Pobierz

Ostatnie publikacje

„Szef Kuchni”: wywiad z Tomkiem Olewskim, ambasadorem Chefs for Change
Inspirujący wywiad z Tomkiem Olewskim, ambasadorem Chefs for Change, o tym, kiedy zaczął marzyć o byciu szefem kuchni, co jest dla niego najważniejsze i dlaczego promuje dietę roślinną wśród innych szefów i swoich gości.
01 lipca 2020
Zobacz
Poradnik Restauratora o Chefs for Change
„Poradnik Restauratora” o Chefs for Change
Wzmianka o Chefs for Change w jednym z kluczowych magazynów branży gastronomicznej.
25 czerwca 2020
Zobacz
Szef Kuchni o Chefs for Change
„Szef Kuchni” o Robercie Makłowiczu, nowym ambasadorze Chefs for Change
Magazyn „Szef Kuchni” pisze o Chefs for Change w kontekście Roberta Makłowicza i jego zaproszenia szefów kuchni do dołączenia do społeczności naszej kampanii.
23 czerwca 2020
Zobacz
Food Service o Chefs for Change
„Food Service” o Chefs for Change i ambasadorze kampanii Jacku Koprowskim z FINO
W magazynie „Food Service” pojawiliśmy się w dwóch odsłonach: w wywiadzie z ambasadorem Chefs for Change Jackiem Koprowskim, szefem kuchni restauracji FINO, oraz w felietonie Weroniki Pochylskiej.
17 czerwca 2020
Zobacz
Ouichef.pl: Makłowicz zaprasza do Chefs for Change: „Zmiana zaczyna się na talerzu”
Portal dla szefów kuchni Ouichef.pl o promowaniu diety roślinnej i Chefs for Change przez Roberta Makłowicza.
08 czerwca 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Poradnikrestauratora.pl o Chefs for Change
Poradnikrestauratora.pl: Robert Makłowicz zaprasza do Chefs for Change: Zmiana zaczyna się na talerzu
Poradnikrestauratora.pl pisze o Chefs for Change i Robercie Makłowiczu, który nakłania szefów kuchni do bardziej roślinnego gotowania.
27 maja 2020
Zewnętrzny link Zobacz

Seria webinarów #ChefsForChange

W trudnych czasach pandemii nie przestajemy wspierać wszystkich zainteresowanych roślinnymi innowacjami w branży HoReCa. Wystartowaliśmy z projektem wirtualnej Akademii RoślinnieJemy & Chefs For Change, w ramach której przygotowaliśmy szereg wartościowych treści. Nasze spotkania mają formę webinarów i konsultacji online, w ramach których zaprosiliśmy zaprzyjaźnionych ekspertów, szefów i szefowe kuchni. W planie tematycznym m.in.: marketing dla restauracji, fotografia kulinarna, tajniki kuchni roślinnej, nazewnictwo jako narzędzie promocyjne.

DOŁĄCZ DO AKADEMII

Przewodnik po kuchni roślinnej dla restauracji

Kompendium roślinnych składników, wywiady, historie sukcesów, porady marketingowe i ponad 100 sprawdzonych przepisów