Materiały dla mediów

Logotypy
pdf, ai
Pobierz
Zdjęcia
jpg
Pobierz
Dane
pdf
Pobierz

Ostatnie publikacje

Marcin Popielarz i Weronika Pochylska gośćmi audycji Horeca Radio
Przypominamy audycję, w której Weronika Pochylska z kampanii Roślinniejemy opowiada o nowym projekcie Chefs for Change. Jest on skierowany do szefów kuchni i ma na celu promocję produktów roślinnych w tworzeniu menu restauracji. Ambasadorem akcji jest m.in. Marcin Popielarz z restauracji Biały Królik z Gdyni, który opowiada dlaczego i jak warto wykorzystywać produkty roślinne w kuchni, aby przekładało się to na korzyści biznesowe.
27 marca 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Relacja radiowa z kolacji inauguracyjnej Chefs For Change
Rafał Krzycki z Radio HoReCa zaprasza na relację radiową z roślinnej kolacji inaugurującej projekt #ChefsForChange, która odbyła się w Food Lab Studio.
27 marca 2020
Zewnętrzny link Zobacz
„Przejście na kuchnię roślinną to nie fanaberia. To ważne i dla zdrowia, i dla planety”
W lipcu 2019 roku w drukowanej i internetowej wersji magazynu "Wysokie Obcasy" ukazał się obszerny reportaż Małgorzaty Muraszko o kampanii #ChefsForChange. Przeczytacie tam więcej o motywacjach naszych ambasadorów i o tym skąd wziął się pomysł na nasz projekt.
20 marca 2020
Zewnętrzny link Zobacz

Seria webinarów #ChefsForChange

W trudnych czasach pandemii nie przestajemy wspierać wszystkich zainteresowanych roślinnymi innowacjami w branży HoReCa. Wystartowaliśmy z projektem wirtualnej Akademii RoślinnieJemy & Chefs For Change, w ramach której przygotowaliśmy szereg wartościowych treści. Nasze spotkania mają formę webinarów i konsultacji online, w ramach których zaprosiliśmy zaprzyjaźnionych ekspertów, szefów i szefowe kuchni. W planie tematycznym m.in.: marketing dla restauracji, fotografia kulinarna, tajniki kuchni roślinnej, nazewnictwo jako narzędzie promocyjne.

DOŁĄCZ DO AKADEMII

Przewodnik po kuchni roślinnej dla restauracji

Kompendium roślinnych składników, wywiady, historie sukcesów, porady marketingowe i ponad 100 sprawdzonych przepisów