Bądź lokalną częścią globalnej zmiany

Zobacz jak wielu ambasadorów wspiera polską odsłonę kampanii #ChefsForChange. Dołącz do społeczności i wspólnie z nami twórz bardziej roślinny system żywnościowy w Polsce i na całym świecie

Nasi ambasadorzy

Jakub Kaftan Kaftański
The Cool Cat, The Cool Cat TR, Warszawa
fot. Sisi Cecylia
Piotr Bruś-Klepacki
Cookup Studio / Szef freelancer / KCC Poland (Centrum Kultury Koreańskiej), Warszawa
Monika Mazurek i Klaudia Górak
Peaches Gastro Girls, Warszawa
Artur Górecki
NTFY , Warszawa
Katarzyna Kukuczka
Gastro Habitat, Bielsko-Biała
Robert Kopacz
Szef Kuchni Upfield Professional Polska, Kielce

Instagram

Roślinny Przewodnik Cukierniczy

Narzędzie, które od podstaw wyjaśnia roślinne cukiernictwo. Znajdziecie w nim porady oraz substytuty różnych “standardowych” składników cukierniczych, triki, przepisy stworzone przez polskich szefów i szefowe kuchni – ambasadorów i ambasadorki projektu Chefs for Change.