Bądź lokalną częścią globalnej zmiany

Zobacz jak wielu ambasadorów wspiera polską odsłonę kampanii #ChefsForChange. Dołącz do społeczności i wspólnie z nami twórz bardziej roślinny system żywnościowy w Polsce i na całym świecie

Nasi ambasadorzy

Robert Kopacz
Szef Kuchni Upfield Professional Polska, Kielce
Wojciech Starowicz
Cukiernia Starowicz, Kraków
Karolina Kowalczyk
Restauracja Biały Królik, Gdynia
Anna Drelichowska
Kwestia Czasu, Białystok
Natalia Stachowska
Fino, Trójmiasto
Laura Monti
TEL AVIV, PAPUVEGE, UMAMITU, Łódź, Warszawa

Instagram

Roślinny Przewodnik Cukierniczy

Narzędzie, które od podstaw wyjaśnia roślinne cukiernictwo. Znajdziecie w nim porady oraz substytuty różnych “standardowych” składników cukierniczych, triki, przepisy stworzone przez polskich szefów i szefowe kuchni – ambasadorów i ambasadorki projektu Chefs for Change.