Materiały dla mediów

Logotypy
pdf, ai
Pobierz
Zdjęcia
jpg
Pobierz
Dane
pdf
Pobierz

Ostatnie publikacje

„Przejście na kuchnię roślinną to nie fanaberia. To ważne i dla zdrowia, i dla planety”
W lipcu 2019 roku w drukowanej i internetowej wersji magazynu "Wysokie Obcasy" ukazał się obszerny reportaż Małgorzaty Muraszko o kampanii #ChefsForChange. Przeczytacie tam więcej o motywacjach naszych ambasadorów i o tym skąd wziął się pomysł na nasz projekt.
20 marca 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Poradnikrestauratora.pl: Rośliny na salonach, czyli wegańska kolacja Chefs for Change
Fotorelacja z wydarzenia zamykającego cykl charytatywnych roślinnych kolacji Chefs for Change w warszawskim Forcie Kręgliccy.
08 października 2019
Zewnętrzny link Zobacz
Wysokieobcasy.pl: Grzegorz Łapanowski: Przejście na kuchnię roślinną to nie fanaberia. To ważne i dla zdrowia, i dla planety
Portal Wysokieobcasy.pl w obszernym tekście o Chefs for Change i motywacjach do roślinnego gotowania.
13 lipca 2019
Zewnętrzny link Zobacz
Poradnikrestauratora.pl: Kolacja z cyklu Chefs for Change w Gdyni
O gdyńskiej kolacji Chefs for Change w wykonaniu jednych z najlepszych w Polsce szefów kuchni pisze Poradnikrestauratora.pl.
13 maja 2019
Zewnętrzny link Zobacz
Trojmiasto.pl o Chefs for Change
Trojmiasto.pl: Szefowie kuchni charytatywnie. Roślinna kolacja w Białym Króliku
Szczegółowa relacja z charytatywnej kolacji roślinnej Chefs for Change w gdyńskiej restauracji Biały Królik.
11 maja 2019
Zewnętrzny link Zobacz
Horecatrends.pl: RoślinnieJemy z cyklem roślinnych kolacji charytatywnych Chefs For Change
Zapowiedź roślinnych kolacji charytatywnych Chefs for Change w Warszawie, Gdyni i Poznaniu od redakcji Horecatrends.pl.
23 kwietnia 2019
Zewnętrzny link Zobacz

Przewodnik po kuchni roślinnej dla restauracji

Kompendium roślinnych składników, wywiady, historie sukcesów, porady marketingowe i ponad 100 sprawdzonych przepisów

POBIERZ

Roślinny Przewodnik Cukierniczy

Narzędzie, które od podstaw wyjaśnia roślinne cukiernictwo. Znajdziecie w nim porady oraz substytuty różnych “standardowych” składników cukierniczych, triki, przepisy stworzone przez polskich szefów i szefowe kuchni – ambasadorów i ambasadorki projektu Chefs for Change.