Materiały dla mediów

Logotypy
pdf, ai
Pobierz
Zdjęcia
jpg
Pobierz
Dane
pdf
Pobierz

Ostatnie publikacje

Food-forum.pl dla Chefs for Change
Food-forum.pl: Robert Makłowicz zaprasza do Chefs for Change: „zmiana zaczyna się na talerzu”
O zaproszeniu społeczności szefów i szefowych kuchni do dołączenia do Chefs for Change przez Roberta Makłowicza pisze portal food-forum.pl.
26 maja 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Noizz o Chefs for Change
Noizz.pl: „Zmiana zaczyna się na talerzu”. Makłowicz zachęca, by jeść mniej mięsa
O Robercie Makłowiczu, Chefs for Change oraz o tym, dlaczego warto jeść mniej mięsa, pisze portal lifestyle'owy Noizz.pl.
26 maja 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Nowymarketing.pl o Chefs for Change
Nowymarketing.pl: „Zmiana zaczyna się na talerzu”: Robert Makłowicz zaprasza do Chefs for Change
Portal Nowymarketing.pl o filmie z Robertem Makłowiczem, który zachęca szefów i szefowe kuchni do dołączenia do Chefs for Change.
26 maja 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Papaya.pl o Chefs for Change
Papaya.pl: Robert Makłowicz zachęca szefów kuchni do Chefs for Change!
Portal Papaya.pl pisze o zaangażowaniu Roberta Makłowicza w Chefs for Change.
25 maja 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Marcin Popielarz i Weronika Pochylska gośćmi audycji Horeca Radio
Przypominamy audycję, w której Weronika Pochylska z kampanii Roślinniejemy opowiada o nowym projekcie Chefs for Change. Jest on skierowany do szefów kuchni i ma na celu promocję produktów roślinnych w tworzeniu menu restauracji. Ambasadorem akcji jest m.in. Marcin Popielarz z restauracji Biały Królik z Gdyni, który opowiada dlaczego i jak warto wykorzystywać produkty roślinne w kuchni, aby przekładało się to na korzyści biznesowe.
27 marca 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Relacja radiowa z kolacji inauguracyjnej Chefs For Change
Rafał Krzycki z Radio HoReCa zaprasza na relację radiową z roślinnej kolacji inaugurującej projekt #ChefsForChange, która odbyła się w Food Lab Studio.
27 marca 2020
Zewnętrzny link Zobacz

Przewodnik po kuchni roślinnej dla restauracji

Kompendium roślinnych składników, wywiady, historie sukcesów, porady marketingowe i ponad 100 sprawdzonych przepisów

POBIERZ

Roślinny Przewodnik Cukierniczy

Narzędzie, które od podstaw wyjaśnia roślinne cukiernictwo. Znajdziecie w nim porady oraz substytuty różnych “standardowych” składników cukierniczych, triki, przepisy stworzone przez polskich szefów i szefowe kuchni – ambasadorów i ambasadorki projektu Chefs for Change.