Materiały dla mediów

Logotypy
pdf, ai
Pobierz
Zdjęcia
jpg
Pobierz
Dane
pdf
Pobierz

Ostatnie publikacje

Poradnik Restauratora o Chefs for Change
„Poradnik Restauratora” o Chefs for Change
Wzmianka o Chefs for Change w jednym z kluczowych magazynów branży gastronomicznej.
25 czerwca 2020
Zobacz
Szef Kuchni o Chefs for Change
„Szef Kuchni” o Robercie Makłowiczu, nowym ambasadorze Chefs for Change
Magazyn „Szef Kuchni” pisze o Chefs for Change w kontekście Roberta Makłowicza i jego zaproszenia szefów kuchni do dołączenia do społeczności naszej kampanii.
23 czerwca 2020
Zobacz
Food Service o Chefs for Change
„Food Service” o Chefs for Change i ambasadorze kampanii Jacku Koprowskim z FINO
W magazynie „Food Service” pojawiliśmy się w dwóch odsłonach: w wywiadzie z ambasadorem Chefs for Change Jackiem Koprowskim, szefem kuchni restauracji FINO, oraz w felietonie Weroniki Pochylskiej.
17 czerwca 2020
Zobacz
Ouichef.pl: Makłowicz zaprasza do Chefs for Change: „Zmiana zaczyna się na talerzu”
Portal dla szefów kuchni Ouichef.pl o promowaniu diety roślinnej i Chefs for Change przez Roberta Makłowicza.
08 czerwca 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Poradnikrestauratora.pl o Chefs for Change
Poradnikrestauratora.pl: Robert Makłowicz zaprasza do Chefs for Change: Zmiana zaczyna się na talerzu
Poradnikrestauratora.pl pisze o Chefs for Change i Robercie Makłowiczu, który nakłania szefów kuchni do bardziej roślinnego gotowania.
27 maja 2020
Zewnętrzny link Zobacz
Publicystyka.ngo.pl o Chefs for Change
Publicystyka.ngo.pl: Robert Makłowicz zaprasza do Chefs for Change: „zmiana zaczyna się na talerzu”
Portal NGO.pl pisze o zaproszeniu przez Roberta Makłowicza szefów kuchni do dołączenia do Chefs for Change.
26 maja 2020
Zewnętrzny link Zobacz

Przewodnik po kuchni roślinnej dla restauracji

Kompendium roślinnych składników, wywiady, historie sukcesów, porady marketingowe i ponad 100 sprawdzonych przepisów

POBIERZ

Roślinny Przewodnik Cukierniczy

Narzędzie, które od podstaw wyjaśnia roślinne cukiernictwo. Znajdziecie w nim porady oraz substytuty różnych “standardowych” składników cukierniczych, triki, przepisy stworzone przez polskich szefów i szefowe kuchni – ambasadorów i ambasadorki projektu Chefs for Change.