Bądź lokalną częścią globalnej zmiany

Zobacz jak wielu ambasadorów wspiera polską odsłonę kampanii #ChefsForChange. Dołącz do społeczności i wspólnie z nami twórz bardziej roślinny system żywnościowy w Polsce i na całym świecie

Nasi ambasadorzy

Maria Przybyszewska
, Warszawa
Marcin Popielarz
Biały Królik & Biôłi Trus, Gdynia, Sulęczyno
Tomasz Olewski
Kuchnia i Wino, Poznań
Monika Dąbrowska
Chleb i Monka, Warszawa
Jacek Koprowski
Fino | Osteria Fino, Gdańsk | Gdynia
Marzena Hajn
Forteca Kręgliccy, Warszawa

Instagram

Roślinny Przewodnik Cukierniczy

Narzędzie, które od podstaw wyjaśnia roślinne cukiernictwo. Znajdziecie w nim porady oraz substytuty różnych “standardowych” składników cukierniczych, triki, przepisy stworzone przez polskich szefów i szefowe kuchni – ambasadorów i ambasadorki projektu Chefs for Change.