Już jest!

Numer magazynu Food Service w całości poświęcony kuchni roślinnej!

Historyczny numer Food Service w całości poświęcony kuchni roślinnej! A w nim m.in.:

🌱 Roślinna rewolucja na stołach okiem ambasadorów Chefs For Change Polska

🌱 Inspirujący wywiad z Robertem Makłowiczem o regionalnej polskiej kuchni… bez mięsa!

🌱 Polski fine dining w stylu wege

🌱 Roślinna podróż w czasie – historia kuchni roślinnej w jednym kawałku

🌱 Jak stworzyć efektowną i efektywną kampanię dla wege oferty Twojej restauracji?

🌱 Veganuary – czyli noworoczne postanowienia dla światowej kuchni

🌱 Czym jest ruch DefaultVeg i jaka jest jego misja?

🌱 Trzy kroki do SMACZNEGO roślinnego dania

🌱 Kuchnia roślinna idealna dla restauracji – o wege daniach na wynos – dyrektor zarządzający Pyszne.pl

🌱 Faux gras czyli odpowiedź na kontrowersyjne foie gras

🌱 I wiele, wiele więcej!

 

Numer Food Service dostępny w sprzedaży oraz online.